mandag 14. desember 2009

Det første innlegg

Det skjedde i de dager en flyttemelding gikk fra en studenthybel i Kristiansand til minid.no. Den befalte at all post ikke lengre skulle komme til Kristiansand, men til en vakker leilighet i kongens by; Oslo.
De to kloke mennene, som ikke lengre skulle bo i samme by, tenkte snarrådig og opprettet en blogg. Det var som om en engel kom til dem og sa: "Frykt ikke, bare blogg". Og blogge, det skulle de! Før de begynte bloggingen måtte de legge ned noen felles regler. Lenge satt de og diskuterte, mange var forslagene, og mange var meningene. Reglene, som ble nedskrevet i "De bloggende kloke herrers lovsamling", er som vist nedenfor:

Regel 1. Vi skal ikke kalle noen for tufs, ikke engang statsministeren. Tufs er et såpass rart uttrykk at det holder vi oss for gode til.

Og slik ble det: ingen blir kalt tufs. Dette ble forøvrig også den eneste loven for bloggingen de kom på. Vi la inn et lite forbehold til Regel 1; hvis Siv Jensen (eller andre fra FrP blir statsminister) må regelen tas opp til diskusjon på ny. Bank i bordet og alt sånn: vi håper vi aldri må ty til en revidering av denne regelen. Men nok om det.

Det kom til tiden da bloggen skulle fødes, og det ble en gutteblogg. Den fikk ikke innpass på hotell eller vertshus, så de bloggende kloke herrer tok til takke med blogspot.com.

Vår blogg kommer til å være som en god flaske whisky: individsøkende og samfunnsengasjerende!

Så hjertelig velkommen
og
bon appétit!

1 kommentar:

  1. Jeg trodde faktisk det var ulovlig i henhold til norsk lov å kalle folk for tufs. Men vi holder oss unna det!

    SvarSlett